lauantai 25. lokakuuta 2014

Nanski-turnaus Vaasa 25.10.2014

Kälviän Tarmo menestyi loistavasti Vaasassa käydyissä vapaapainin Nanski-turnauksessa. Neljä kultamitalia on seuran suurin ykkösmitalisaalis. Hopeitakin tuli kaksi ja pronsseja neljä.

Kälviän Tarmo menestyi loistavasti Vaasassa käydyissä vapaapainin Nanski-turnauksessa. Neljä kultamitalia on seuran suurin ykkösmitalisaalis. Kilpasarjoista tuli 8 mitalia ja alokassarjoista 2.
Kovimman päiväpuhteen teki 33 kg:n sarjassa Erik Silm voittaen kaikki viisi otteluaan. Kulta irtosi kahdella selätyksellä ja kolmella ylivoimaisella pistevoitolla. Erikiä vastaan tehtiin vain yksi pisteja senkin sai aikaan seurakaveri Tomi Hänninen, joka sijoittui neljänneksi.
Olga Ahokangas paini viikontakaisen Suomenmestaruuden voimalla saaden kirkkaimman mitalin 27 kg:n sarjassa. Muutkin sarjan mitalit vei Tarmo Alisa Luostarisen tullessa hopealle ja Milja Ojalan pronssille.
Markus Hirvi paini mestariksi 14-vuotiaiden poikien 38 kg:n sarjassa. Pronssin otti Tarmon Nooa Lumilaakso.
42 kg:n sarjan voitti Vili Honkaharju, joka teki olkapäävamman jälkeen onnistuneen paluun molskille. Oiva Hyyppä paini saman sarjan pronssille.
Oliver Pietilä painu 52 kiloisissa neljänneksi. Aku Ahokangas 28 kilon sarjassa samoin neljänneksi ja Jimi Witick 36 kilon sarjassa kuudenneksi.

Alokassarjoissa 36 kilon sarjassa Topo Turpeinen paini kakkoseksi. Viljami Hietala 30-kiloisissa kolmanneksi ja Kasperi Kallio 32 kiloisten nelonen.